TR Plastics

TR Plastics is de productiemaatschappij binnen de BERDAL GROEP , die met haar hypermoderne spuitgiet afdeling, garant staat voor kwaliteitsproductie op alle gebieden van spuitgiettechniek.

Het machinepark bestaat uit snellopende spuitgietmachines met sluitkrachten van 350 tot 1200 ton, en is vergaand geautomatiseerd. Door onze efficiënte werkwijze bent u verzekerd van kwaliteitsproducten tegen scherp gecalculeerde prijzen.

Productontwikkeling is voor TR Plastics een continu proces, uw idee, kan met bebulp van onze vakkundige mensen leiden tot een succesvol eindproduct. Wij verzorgen en begeleiden proefspuitingen en nul-series en ondersteunen u bij het testen van uw matrijs totdat het eindresultaat volledig naar uw wens is.

TR Plastics maakt naast virgin materiaal ook gebruik van recyclaten, hierdoor wordt het milieu minder belast met afvalstoffen en bovendien heeft het verwerken van recyclaten een kostprijsdrukkend effect. In de kunststofverwerkende industrie blijft men continu zoeken naar milieuvriendelijker productiemethoden en materialen, ook in deze ontwikkelingen loopt TR Plastics voorop.

In mould labeling (IML) is voor TR Plastics geen onbekend terrein en behoort tot de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Naast het brede assortiment kunststof producten, heeft TR Plastics ruim 30 jaar ervaring in de productie van diverse soorten rubber producten.