Machinepark

TR Plastics werkt met de meest geavanceerde machines. Het gehele productieproces wordt aangestuurd met intelligente besturingsapparatuur. High tech robots zorgen voor een perfecte, snelle en betrouwbare productie van het ontwerp.

Machinepark TR Plastics

Ons machinepark staat onder uitstekende condities in een schone omgeving en haalt het maximale rendement uit de grondstoffen door het recyclingsysteem dat wij hanteren.

Spuitgieterij

TR Plastics Industrie (Twentse Rubber en Plastics Industrie) is een modern spuitgietbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van verwerking van kunststoffen zoals bijvoorbeeld polyethyleen, polypropyleen, ABS, PMMA en TPE. Met behulp van geavanceerde spuitgietmachines met een sluitkracht van 50 tot 1200 ton.

Voor verschillende producten van uiteenlopende maten kunt u bij onze spuitgieterij terecht. Ons moderne machinepark staat tot uw beschikking. Daarnaast is het ook mogelijk om voor u de matrijzen of mallen te vervaardigen die nodig zijn voor de productie van uw ontwerp.

SpuitgieterijSpuitgieterij

TR Plastics Industrie is meer dan een productiebedrijf alleen. Ons deskundig personeel staat u ten dienste om de vervaardiging van uw product van ontwerp tot eindproduct te begeleiden. Neem eens contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden.